Hiertagården med närhet till allt

Torsvik/Herserud är ett av Lidingös mest populära områden. Hiertagårdens läge vid brofästet är centralt och har ändå naturen runt hörnet med fina promenader längs vattnet. Du som väljer att bo på Hiertagården har gångavstånd till all tänkbar service i närområdet och till bra kommunikationer både inom Lidingö och till Stockholm.

Tvärs över gatan finns vårdcentral, tandläkare, apotek, gym, frisör samt två stora matbutiker och trivsamt café.  Efter en kort promenad når du Lidingö centrum med ett ännu större utbud.

Bussar

 

Busshållplats till Lidingö C finns i anslutning till Hiertagården. Till busshållplats för resa till stan med T-bana (Ropsten) är gångtiden några minuter. Bussarna går här mycket tätt då nästan alla bussar till/från Ropsten stannar vid Torsvikstorg (en hållplats från Ropsten och två till Lidingö Centrum).

För besökare till Hiertagården följ anvisningar vid Torsvikstorg till Millesgården som också ligger på Herserudsvägen men 400 m längre bort.

 

Tåg (Lidingöbanan)

Ett alternativ till buss är tåget som förutom att ansluta till T-banan vid Ropsten också med fördel kan tas åt andra hållet till ändhållplatsen Gåshaga, där båttrafiken till Stockholm eller ut till skärgården ansluter till Gåshaga Brygga.

 

Bil

Med egen bil är du i Stockholms innerstad på tio minuter och via Norra länken når du de stora motorlederna norrut och söderut på bara cirka fem minuter.

 

Cykel eller promenad

Det finns många fina anlagda cykel- och gångvägar på Lidingö, bl.a. tack vare Lidingöloppet. Det är också lätt att ta cykeln eller promenera till Ropsten via lilla bron.