Välkommen till

Brf Hiertagården

Lägenheter, klubbhus och parkträdgård

Bostadsrättsföreningen Hiertagården erbjuder totalt 76 lägenheter inrymda i tre luftiga punkthus. I två av dem finns särskilda gästlägenheter.

Intill husen ligger ett gemensamt klubbhus med restaurang, vacker festvåning samt sällskapsrum. Där finns även pool med bastu och motionsrum.

Hiertagården omges av en parkträdgård. Byggnaderna uppfördes under åren 1987 och 1988.

Vackert och centralt boende

Tegelhusen ligger vid brofästet på höger sida med vida utblickar över hela Stockholm. Det är nära till bra kommunikationer med både buss och tåg och det finns bilparkering på området.

I närområdet finns en trevlig promenad längs vattnet samt mataffär, café, frisör, tandläkare, vårdcentral och apotek.

Hiertagården ligger nära anrika Millesgården med intressanta utställningar och på gångavstånd till Lidingö Centrum.

Aktiva medlemmar behövs i 55+boende

Bostadsrättsföreningen drivs av medlemmarna som väljer en egen styrelse, som i sin tur utser olika arbetsgrupper. Om du väljer att flytta till oss är gemenskapen viktig för trivseln och den ökar genom alla olika aktiviteter som ordnas här

Föreningen bygger på att de boende är engagerade och vill medverka aktivt. Vi vill förtydliga att Brf Hiertagården är ett 55+boende som inte erbjuder någon omvårdnad och fastigheten är inte handikappanpassad. Det är alltså inte ett service- eller trygghetsboende, inte heller ett vård- och omsorgsboende. Viktiga värdeord för medlemmarna på Hiertagården är aktivitet, gemenskap, engagemang, ansvarstagande, föryngring och förnyelse.